Jumping Fitness - testtræning - GMC rum 34, 1 sal
Tidspunkt
15.05.2023 kl. 19.00 - 15.05.2023 kl. 20.00
Sted
Grøndal MultiCenter
Beskrivelse

TEST TRÆNING

JumpingFitness er en arerobic-inspireret træning på en specialudviklet trampolin. Musikken spiller – kombinationen af trampolinen og de særlige JumpingFitness-øvelser giver dig både sved på panden og smil på læben ??

Høj intensitet giver styrke, smidighed og kondi

JumpingFitness er en itensiv træningsform, hvor du hele tiden er i gang. På rekordtid forbedret din kondition og træner samtidig både muskelstyrke, smidighed og øger stabiliteten i leddene. Hele kroppen er i gang, når du jumper, så du både træner store og små muskelgrupper – også de muskler, du nærmest havde glemt. Især er det fantastisk core-træning, hvor du får trænet muskelkorsettet i ryg/mave. Du er træt på den rigtig gode måde, når du er færdig med en jumping-lektion.

JumpingFitness er skånsomt for leddene , velegnet til genoptræning efter idrætsskader og kan også dyrkes af mange gigt- og rygpatienter. Samtidig er det også en træningsform for dig, der virkelig vil give den gas – for med forskellige øvelser og varieret intensitet kan træningen tilpasses alle niveauer. JumpingFitness anbefales ikke til gravide og hjertepatienter.

(tekst: hjemmeside: Jumping® Fitness https://jumping-fitness.dk/)

Københavns Trampolinklub