Klubmodul henter siden
CP
910
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

 

Har du lyst til at dyrke idræt, hvor træning, leg og latter går hånd i hånd, så er trampolinspring et godt valg for dig, der har CP. 
I samarbejde med Elsassfonden gennemfører KTK trampolinhold for børn/unge og voksne med cerebral parese (CP/spastisk lammelse) eller lign. fysisk/psykisk funktionsnedsat evne. 
CP ses i mange varianter, men selv med minimal gangfunktion eller som kørestolsbrugende er dette som udgangspunkt ingen hindring for, at  du kan dyrke verdens sjoveste idræt. Også de med nedsat syn- og/eller hørelse kan deltage.
På CP-hold tager vi afsæt i, at trampolinspring er en individuel sport, og at træningen derfor er individualiseret. I lys af den enkeltes særlige vilkår og betingelser for at deltage arbejdes med trampolinnøgleordene: Styrke, balance, koordinationsevne, rumforståelse mm. med henblik på at indtræne basal teknik og grundlæggende trampolinspring.

Læs mere
Dette hold er for børn med cerebral parese ml. 4-17 år. Vi træner hver tirsdag. Der vil både være opvarmning, træning, leg og udstrækning i hver træning.
Tid/Sted
Tirsdag 16:00-17:30 Grøndal Multicenter, hal E, Grøndal Centret, hal E
Pris fra nu, indtil 01.08.2024.
162,00 kr.
Gebyr
110,00 kr..

Nyheder

Events

Facebook

Kommer snart

Vore samarbejdspartnere