Kom med på holdet - bliv træner i KTK


Et oplagt studiejob

Københavns Trampolinklub er Danmarks største forening med fokus på stortrampolin med over 500 glade medlemmer. De fleste af vores hold træner i Grøndal Multicenter i København NV, men vi har også træning i Sundby Idrætspark samt på et par skoler i København. Vi er en forening i stor udvikling, og i de seneste år har vi også skabt mulighed for at dyrke andre idrætter fx yoga, e-sport, løb og  e-cykling.

Som træner i KTK er du en del af et stort fællesskab med cirka 50 trænere, hjælpetrænere og frivillige i en veldrevet forening. Det er et oplagt studiejob for dig, som er vild med idræt, fordi træningen foregår om eftermiddagen og aftenen. Som træner er du med til at få flere gjort aktive i foreningsidrætten.


Træner på børnehold

Vi er altid på udkig efter flere trænere til vores mange børnehold (typisk fra 5 år og op), som vil hjælpe børnene med at blive dygtige til at springe i trampolin. Erfaring med gymnastik/trampolin er en fordel, men ikke et krav, da vi lærer dig alt du skal vide.

Som træner får du: 

  • Grundig sidemandsoplæring i klubben, mentorordning og anerkendt uddannelse i GymDanmark
  • Mulighed for at få mere ansvar, når du er klar til det og ønsker at stå i spidsen for et hold
  • Mulighed for at deltage i konkurrencer, ture mv.
  • Aflønning med udgangspunkt i refusion/godtgørelse.

Hvis du er interesseret, så send dit CV og en kort ansøgning (max 1 side) til kbhtrampolin@kbhtrampolin.dk


Træner på special needs-hold


Har du lyst til at hjælpe os med vores målsætning om, at alle skal kunne springe trampolin? Så bliv træner på et af vores special needs-hold. Trampolinspring er nemlig god træning for alle, også hvis man har et fysisk eller psykisk handicap. I KTK har vi især hold for børn/unge med fysisk funktionsnedsat evne og indenfor autisme-spektret. Vi lærer dig alt, hvad du skal vide i forbindelse med træningen for børn/unge og voksne med særlige behov, og du vil aldrig være alene til træningen.

Som træner på special needs-hold får du: 

  • Grundig sidemandsoplæring i klubben og anerkendt uddannelse i GymDanmark
  • Mulighed for at gøre en forskel for en udsat gruppe
  • God timeløn

Hvis du er interesseret, så send dit CV og en kort ansøgning (max 1 side) til kbhtrampolin@kbhtrampolin.dkKurser


Her kan du finde de kommende kurser hos GymDanmark.

Nyheder

Events

Facebook

Kommer snart

Vore samarbejdspartnere