Dobbelt minitrampolin

DMT

Dobbelt minitrampolin forkortes DMT og er en relativt ny gymnastikdisciplin i Danmark. KTK har været med fra starten, og har haft DMT-hold siden august 2016. Vi har derfor stor erfaring med redskabet.

En dobbelt minitrampolin minder om en minitrampolin kendt fra TeamGym, som har fået en horisontal forlængelse. Derved får gymnasten muligheden for at lande anden gang på den vandrette del af redskabet og forsætte med endnu et spring videre ud til landing på en måtte. Deraf navnet, da gymnasten udfører en kombination af to spring efter hinanden. Til konkurrencer konkurrerer man primært individuelt, og bliver bedømt på stil, vanskelighed og landingen på måtten til sidst.

Træningen starter med en grundig opvarmning, hvorefter der springes både i DMT med og uden tilløb samt stortrampolin. Vi laver både benspring, skruer samt forlæns og baglæns saltoer. Pt. foregår træningen i Rødovrehallen.

DMT er et godt supplement til andre gymnastikdiscipliner som fx Trampolin, Tumbling og TeamGym, fordi der også løbes hen til DMT’en i en stor del af træningen, så du får en bedre kondition.


Se GymDanmarks video om DMT og bliv klogere på disciplinen: 


 Nyheder

Events

Facebook

Kommer snart

Vore samarbejdspartnere