Info til nye medlemmer

Velkommen i Københavns Trampolinklub! Vi er glade, for at du har valgt at springe i trampolin hos KTK, og vi håber, at du og din familie finder jer godt til rette i klubben. Vi har samlet nogle af de vigtigste informationer til dig nedenfor. Finder du ikke svar på dit spørgsmål til klubben, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til klubben:

Medlemsservice: medlemsservice@kbhtrampolin.dk

Klubtelefon: 25 17 17 31

KTK har klublokale i Grøndal MultiCenter, 1. sal (rum 35), Hvidkildevej 64, 2400 København NV

Indmeldelse

Indmeldelse i foreningen sker via denne hjemmeside – du kan finde hold under ”Ugeplan”. Her kan du sortere på f.eks. alder, træningssted mv. For at kunne tilmelde dig holdtræning, skal du først melde dig ind i klubben. Det sker ved at oprette en profil på deltageren. Ved deltagelse på familiehold skal alle som deltager oprette en profil.

Når der er oprettet en profil, kan du tilmelde dig holdtræning. Når du er tilmeldt et hold og har betalt dit første kontingent, er du medlem af KTK. Link til foreningens vedtægter finder du nederst på hjemmesiden.

Vores kontingent er et kontinuerligt abonnement, som betales månedsvis forud og opkræves den 1. i hver måned. Ved tilmelding til hold før den 15. i en måned opkræves det fulde kontingentbeløb. Efter den 15. i en måned betales 50 % af kontingentbeløbet for denne måned, og hvis man bliver tilmeldt efter den 25. betales kun 25 % af beløbet. Ved tilmelding bliver medlemmet tilmeldt automatisk betalingsopkrævning. Kontingentet dækker kun over den almindelige træning, og altså ikke eventuelle træningslejre i skoleferierne.

Systemet er lavet sådan, for at du nemt og fleksibelt kan melde dig ind og ud når du ønsker det, fremfor at betale for hele sæsonen fra starten. Derfor vil du blive ved med at være medlem, til du melder dig ud.

Har du ikke dankort, kan du betale via bankoverførsel. Kontakt os for mere information.

Opskrivning på venteliste til hold

Hvis der ikke er plads på det hold, du ønsker at træne på, kan du skrive dig på ventelisten. Du må skrive dig på alle de ventelister, du har lyst til. Det ville dog være rart, hvis du sletter dig igen, når du ikke er interesseret i at blive tilbudt en plads på et hold mere.

Træning

Når du er tilmeldt og har fået meddelelse om, at du er optaget på holdet, møder du frem til træning på den pågældende ugedag og tidspunkt. Kom i god tid, så du er omklædt, når træningen går igang. Husk at melde afbud til din træner, hvis du ikke kan komme til træning.

Der er omklædningsrum på alle idrætsanlæg, hvor vi træner.

Beklædning: Vi springer i alm. gymnastiktøj, gymsko/sokker i trampolinerne. Der må ikke medbringes spidse/skrape genstande i trampolinerne, undgå trøjer med lynlås osv. (bæltespænder, hårnåle, smykker o.lign). Løsthængende hår elastikbindes.

Medbring vanddunk, da du får brug væske undervejs i træningen og evt. lidt frugt.

Sodavand, chips, slush ice, slik, kagekiks o.lign. hører ikke sammen med sport og må ikke bringes ind i træningshallerne på de anlæg, KTK træner på. KTK følger sundhedsstyrelsens anbefalinger vedrørende kost og ernæring.

Udmeldelse

Du kan melde dig ud når som helst, dog først med virkning fra næste kontingentbetaling. Der er altså max. 34 dages opsigelsesfrist.

Udmeldelse kan kun ske skriftligt til klubben på mail: medlemsservice@kbhtrampolin.dk

Skriv venligst en begrundelse for udmeldelsen – vi bruger den i vores medlemsstatistik.

Trænings- og konkurrencedragter

KTK har både træningsdragter (paradedragt) og konkurrencedragter. Se udvalget i "Shop".

Springere optaget på Copenhagen Trampoline Academy, KTKs talentudviklings-og eliteprogram, SKAL købe deres egne dragter, som bæres ved deltagelse i konkurrencer. Andre er også meget velkomne, men det er ikke et krav for deltagelse i Klubtræf(begynderkonkurrence), at du har investeret i klubtøj. Klubben udlåner ikke springtøj.

Forsikring

VIGTIGT - alle medlemmer er dækket af deres egen ulykkesforsikring.

I forbindelse med idrætsrejser gennem KTK er vi dækket af Idrættens Rejseforsikringer.

Ansøgning om kontingenttilskud

Hvis du bor i Københavns Kommune, er der mulighed for at søge om kontingenttilskud for økonomisk trængte familier. Udfyld denne blanket og send den til medlemsservice@kbhtrampolin.dk 

Tro og love erklæring om handicap

Når du melder dig ind på et af vores hold for springere med særlige behov (f.eks. CP eller Autisme), skal du inden første træning udfylde en tro og love erklæring om handicap. Erklæringen sendes til medlemsservice@kbhtrampolin.dk eller medbringes til 1. træning.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at se dig til holdtræning. Vel mødt!


Senest opdateret marts 2021

Nyheder

Events

Facebook

Kommer snart

Vores støtter