Om Jumping Fitness

Generelt er Jumping fitness en sportsgren for alle aldre og køn, uanset kondition og styrke, dog anbefales jumping ikke til hjertepatienter og gravide personer. Og vil jumping basic være fra 13 år og opefter.
Vores almindelige jumping trampoliner kan klare op til 120 kg. Til en jumping skal man have indendørssko på, for at holde trampolinerne rene og holde sikkerheden i top. Derudover anbefales det meget at have en drikkedunk med vand med til timen.

Det er en sportsgren hvor man både får styrke, bedre kondition og smidighed i en træning. Jumping fitness er skånsom for leddene, da underlaget er blødt og trampolinerne har elastikker i stedet for fjedre. Derfor er jumping en sportsgren, der er velegnet til genoptræning af sportsskader. Det kan også være gavnligt for personer med gigt eller rygproblemer. Jumping giver ledstabilitet og muskelstyrke, da man bruger en masse balance muskler, både i ankel-, knæ- og hofteled, samt meget af muskulaturen i maven og ryggen.

Jumping er til dig, der vil udfordres på kondition og koordination. Jumping har en masse sjove trin, hvor man skal tænke lidt over, hvordan man bevæger kroppen, dog vil du hurtigt finde ud af at man har muskler du ikke lige tænkt du havde, fordi du træner på en måde der er anderledes fra andre sportsgrene.
Hvis du vælger at prøve jumping vil du opdage at du kan meget mere end du regner med. 
Der er en svær sportsgren, man siger normalt at man skal prøve at være på trampolinen 3 gange og så kender man den og 10 gange så kan man trinene.

Med jumping vil du opleve at du får stærkere ankler, knæ, hofter, ryg- og mavemuskler. Hvis du kan lide at løbe kan jumping være en god måde at starte på, da du får styrket alle de led og muskler op som er gavnlige i fx løb.
Jumping er også en sportsgren hvor du kommer til at grine en masse, så udover du får en god træning får du også brugt dine grinemuskler og du kommer ofte til at gå hjem med et smil på læben.

Til en jumping basic time vil man starte op med nogle sange der varmer kroppen op stille og roligt, man mærker lige trampolinen man står på og mærker, hvordan man har det den dag med at stå på trampolinen. Derefter bliver det for alvor sjovt, så kommer der mere fart på sangene, der vil være nogle hårdere trin med og pulsen kommer lidt op

Der vil være sange så man selvfølgelig kan få lov til at trække vejret og lige få pulsen tilbage til normalen. Der vil til sidst være én til to sange der får pulsen helt ned inden der til sidst bliver strækket ud og vi siger tak for i dag.

Nyheder

Events

Facebook

Kommer snart

Vore samarbejdspartnere