Klubtræf - en trampolinkonkurrence for alle


En uformel konkurrence

Klubtræf er uformel konkurrence, hvor alle kan konkurrere mod nogenlunde ligestillede i mange forskellige rækker. Til stævnet deltager alle fra ca. 3-årige børn til voksne begyndere og elitespringere i alle aldre. Dog som sagt i forskellige rækker.

Bedømmelse

Der sidder et dommerteam og bedømmer alles indsats. Dette foregår på næsten samme måde, som når man kommer til mere krævende konkurrencer på et senere tidspunkt. Vi har 2-3 udførselsdommere, der bedømmer hvor pænt man springer (max. 6,0 til 6-springsøvelser og max. 10,0 til 10-springsøvelser), 1 vanskelighedsdommer der regner ud hvor svært det er (fra 0,0 op til omkring 15,0 for verdenseliten). Hvis det er synkron er der også et antal synkrondommere, der bedømmer i hvor høj grad man lander samtidig. Læs mere om konkurrencereglerne her.

Afsted som et hold

Når vi tager til klubtræf er vi omkring 80 springere fra KTK… Det kan godt gøre dagen en anelse hektisk!

Når man ankommer, skal man finde sin ansvarlige træner og melde sin ankomst. Derefter er der et par timers opvarmning i trampolinerne. Den ansvarlige træner for hvert hold bør være til stede (samt et antal hjælpetrænere) – er dette ikke tilfældet er ansvaret for det specifikke hold altid videregivet til en anden træner, der også bør være kendt af holdet. Gå til denne på dagen og få hjælp og svar på dine spørgsmål :)

Afvikling af konkurrencen

Når konkurrencen går i gang, starter vi som regel med de yngste springere og efter ca. en times tid, vil der være en præmieoverrækkelse for disse rækker, så man eventuelt kan komme hjem igen. Herefter fortsætter konkurrencen for de lidt større. Rækkefølgen af de enkelte rækker afgøres dog først cirka en uge før konkurrencen.

Diplomer

Der er altid diplomer til alle – dog er det ikke altid at de er færdigudskrevne når man eventuelt gerne vil hjem og så man få det af sin ansvarlige træner til træning ugen efter. Der er medaljer til nr. 1, 2 og 3. Til række I (de allermindste springere) er der en lille medaljeagtig ting til alle i rækken.


Tilmelding

I KTK har vi en del hold der forventes at deltage i Klubtræf - disse talent og konkurrencehold skal tilmelde sig via den billige Event, da resten af gebyret bliver betalt af klubben. Alle andre hold er også mere end velkomne til at deltage - desværre skal man så betale det fulde gebyr som GymDanmark tager for deltagelse. Når tilmeldingsfristen er overskredet stiger prisen desværre på grund af det eftertilmeldingsgebyr vi så kommer til at betale.

En hyggelig og inspirerende oplevelse

Klubtræf handler om at tage af sted som klub og få en oplevelse af, hvad man selv kan og hvad de andre kan. Det er meningen at det skal være hyggeligt og inspirerende! Er det ikke det, så prøv at snak med din ansvarlige træner om, hvad der eventuelt kunne gøres anderledes. Måske bare for dig og/eller dit barn.

For Københavns Trampolinklub er det utrolig vigtigt at deltage i disse stævner – hvem ville måske gå til fodbold uden at spille kampe?! Det er dejligt at vinde, men det er absolut vigtigst at være med :)
Nyheder

Events

Facebook

Kommer snart

Vore samarbejdspartnere